Producten waarmee ik werk

O’right gebruik ik voor het reinigen, verzorgen en stylen van het haar. O'right staat voor natuurlijke en duurzame haarverzorging. O'right doet dit in de vorm van producten met een zo hoog mogelijk percentage natuurlijke ingrediënten. Zij durven het gewoon te zeggen: “O’right is ’s werelds groenste shampoo”. Daarnaast gebruiken zij composteerbare verpakkingen, gerecyclede materialen en een hebben zij een groene productie. Ter illustratie, alle doos-verpakkingen zijn gemaakt van FSC-papier en daarbij zijn stukjes handgemaakt zaadpapier bijgevoegd. Door dit zaadpapier te planten kan men een plant laten groeien ter compensatie voor de grondstoffen die gebruikt zijn voor de verpakking. Het belangrijkste is natuurlijk dat de producten van O’right ook nog eens heerlijk zijn voor het haar en lekker ruiken.

 

Om het haar te kleuren gebruik ik Nabé Hair Color. Nabé is een volledig dekkende kleuring, 100% vrij van sulfaten en parabenen. Door de ammonia arme- en PPD vrije formule is het vriendelijk voor de hoofdhuid. De natuurlijke oliën, onder andere Chia-zaad olie, zorgen voor een milde en aangename kleuring.  

 

Aanvullend gebruik ik de kleurproducten van Frenchtop: Hennaplus en Hairwonder. Daar heb ik tenslotte jarenlange ervaring mee (zie pagina “over mij”), weet ik hoe ik de mooiste kleuren kan maken en als insider weet ik alles over de ingrediënten en de filosofie van het merk. Het zijn natuurlijke haarkleuringen, zo zuiver als mogelijk, die de haren niet belasten of aantasten en heel vriendelijk zijn voor de hoofdhuid.

 

Zoals te lezen zijn deze merken zo milieuvriendelijk en natuurlijk mogelijk. Daarom passen deze zo goed bij Haarstek! 


Contact

Haarstek

Oosteinderweg 24

1687 AC Wognum

 

T: 06 14282434

M: haarstekwognum@gmail.com

 

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 9.00-15.00
Woensdag: 9.00- 15.00
Donderdag: 9.00-15.00
Vrijdag: 10.30-21.00
Zaterdag: 9.00-15.00
Zondag:  gesloten