Over mij

Net 2 dagen 16, toen ik aan de kappersopleiding begon.

 

3 jaar dagschool op de Singel in Amsterdam.

 

Er volgde twee kapsalons, waar ik praktijkervaring op deed.

 

Daarna begon mijn ondernemersavontuur. Ik nam kapsalon Bibob in Hoorn over. Wat heb ik het daar naar mijn zin gehad! Geweldig leuke klanten en veel mooie ervaringen opgedaan.

 

Na 7 jaar Bibob werd onze zoon geboren. In eerste instantie heb ik gewoon doorgewerkt, maar omdat hij meervoudig gehandicapt is, was dat niet vol te houden. Geen idee wat me te wachten stond, maar ik ging voor dat jochie zorgen!

Dus…de kapsalon overgedragen aan een collega.

 

Naast moeder (plus allround verzorgster) bleef ik ook kapster. Als ambulante kapster kon ik alle twee goed combineren. (En werd ook nog moeder van een dochter).

 

Weer 10 jaar later werd ik gevraagd om bij Frenchtop te komen werken. Dit bedrijf is onder andere gespecialiseerd in haarverzorgings- en kleurproducten: Hennaplus en Hairwonder. Ik bezocht gezondheidswinkels om het contact te onderhouden en hen van advies en informatie te voorzien. Dit deed ik door onder andere het geven van trainingen. Dat paste helemaal in mijn kappersstraatje. Hier heb ik nog meer kennis opgedaan over haarkleuringen en de daarvoor geschikte producten en ingrediënten.

 

Toen kwam het aanbod van Werkstek Wognum om me bij hen te voegen. Ik hoefde niet lang na te denken. Wat een geweldige kans! Zo kan ik mijn droom afmaken: kapster zijn op mijn eigen stek! 

Werkstek Wognum is een samenwerking van fijne mensen met elk hun eigen specialiteit. Bij Werkstek Wognum werken ook:

 

Ruth Markvoort, praktijk Rupa Nama

www.praktijkrupanama.nl

 

Josanne Smits, Essenca

www.essenca.nl

   

Nathalie van Haasteren, Leven in het moment

www.leveninhetmoment.nl 

  

Lorena Drouilly, massage

Contact

Haarstek

Oosteinderweg 24

1687 AC Wognum

 

T: 06 14282434

M: haarstekwognum@gmail.com

 

Openingstijden

 

Dinsdag, donderdag, vrijdag en eerste zaterdag van de maand open op afspraak. 

 

Maandag, woensdag en zondag gesloten.